logotipo
96 151 13 13 - 610 770 851

REPORTAJES | NOTICIAS | EVENTOS

Palop&Galerota aposta per la banca ètica

Palop&Galerota és client de Triodos Bank

        Tenim el gust de compartir amb els nostres clients, prescriptors i a tots en general que des de fa uns dies formem part de Triodos Bank. Volem, des de la nostra activitat donar un espentó al canvi real del les finances on estes servisquen plenament les persones. Així, a través de Triodos Bank el valor dels diners es posen a disposició  de sectors com el social, cultural i mediambiental, on es duu treballant des de fa més de tres dècades.

          Amb la conjuntura actual, tot i l´ambient de decreixement engreujat per molt mitjans de comunicació, molts moviments estan produïnt-se cada dia. L'emprendedurisme social, el cooperativisme, empreses que afavorixen la integració de sectors vulnerables i amb risc social, iniciatives que milloren el nostre entorn ambientalment, noves formes de cultura i oci amb nous valors.... Estos estímuls, a la fi, generen llocs de treball i mantenen una economia productiva. I açò, és el que està permetent, la banca amb valors, entre d'altres.

          Per tot açò, creguem que es el camí a seguir per fer efectiu els canvis i més que un acte de solidaritat, considerem que l'empresa ha d'assumir una paper de responsabilitat amb la societat amb la qual conviu, de la qual forma part, i a la que servix.

          Part important d´este engranatge i que ens ha portat a prendre esta decisió són els nostres clients que amb la seua confiança i reconeixement han possibilitat de qualsevol forma este pas.